50 jaar Centerparcs: aanbieding €50 extra kortingAls moeder heb je het vaak druk.

Druk met je kinderen, het huishouden, je werk, je partner en natuurlijk je vriendenkring. 

Daarom is het belangrijk dat je de tijd neemt om te ontspannen en even lekker uit te rusten. Bijvoorbeeld door op vakantie te gaan.

Eén van de bekendste plekken voor jonge ouders om op vakantie te gaan is Centerparcs, een bungalowpark met vermaak en gezelligheid voor jong en oud.

Inmiddels zijn er 21 Centerparcs parken in 4 landen om uit te kiezen als bestemming.

Dit jaar vier Centerparcs haar 50ste verjaardag en 50 jaar mooie herinneringen.

Centerparcs: waarom is het zo’n succes?

Eén van de redenen dat Centerparcs zo’n succes is, is dat ze zich voortdurend blijven vernieuwen. Denk aan het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, de wildwaterbaan en de Market Dome. Daarnaast zijn ze bij Centerparcs scherp als het gaat om service, activiteiten, restaurant en worden de cottages voortdurend ge-update.

Weerproof

En, Centerparcs is ‘weerproof’! Niet onbelangrijk gezien het onbetrouwbare weer in Nederland. Je kunt je er prima vermaken in zowel zonneschijn als regen.

Want Centerparcs heeft een duidelijk doel:


Zorgen dat mensen optimaal van hun vakantie kunnen genieten met hun geliefden.

Centerparcs en jonge ouders

Centerparcs is niet voor niks populair onder jonge ouders. Want het is een plek waar je ook als ouders kunt ontspannen. De huisjes zijn namelijk veilig ingericht en ingesteld op kinderen. En er zijn zelfs speciale pakketten voor ouders met baby’s.

 • Babyzwemmen in een rustige omgeving
 • Handige zwemluiers
 • Therme badolie als extra verwennerij
 • Champagne
 • Gratis Wi-Fi in je cottage
 • Tijdschriften
 • Zonnebanksessies voor een gezond kleurtje
 • Gratis fotolijstje als herinnering

Herinneringen aan Centerparcs

Velen van ons hebben herinneringen aan Centerparcs. Omdat we er als kind geweest zijn met onze ouders. Of inmiddels omdat we er zelf in de rol van ouders waren met onze kinderen!

Jubileumaanbieding: 50,- extra korting

Ter ere van hun 50-jarige bestaan heeft Centerparcs een exclusieve jubileumaanbieding. Tot en met 18 mei kun je een last minute verblijf vanaf 4 personen boeken met 50 euro extra korting.

Leestip: thuisvakantie

Wat zijn jouw herinneringen aan Centerparcs? Vertel het hier onder in de comments!

Vergelijkbare berichten

9 reacties

 1. Toen ik 12 was (in 1983)gingen we met de gezinnen van de broers van mijn moeder naar Sporthuis Centrum. Gezellig drie huisjes bij elkaar in de Eemhof. Met zeker in die tijd een spectaculair subtropisch zwemparadijs. Ook gingen we bowlen en een ijsje eten. Wat ik me nog kan herinneren was dat het net de kalverstraat was voor onze huisjes. We zaten pal bij het centrum van alles en iedereen liep langs de huisjes. We vonden het verblijf geweldig. Vooral het zwembad.
  Afgelopen juni waren we in Center Parcs Zandvoort. Zoon had zijn diploma gehaald en wilde er graag een weekend naar toe. Prima bevallen.

 2. Ik vind Centerparcs heerlijk, vooral vroeger de grote parken met wildwaterbaan, maar ook nu nog. Ik vind het vooral erg duur, dus zou er zelf niet zo snel meer naartoe gaan, maar met een groep mensen is het wel leuk.

 3. Centerparcs, heerlijk! Ik ben er als kind zo vaak geweest. Voor kinderen was er altijd zoveel te doen, ik heb er heel goede herinneringen aan. Het leukste is en blijft voor mij de aqua mundo! Vroeger zwom ik hier uren per dag, nu vind ik dat nog steeds ook erg leuk 🙂

 4. Ja vroeger gingen weleens naar Centerparcs. Ik kan mij de zwembaden herinneren en het spelen. Ik vond het leuk. Nu ik zelf kids heb, vind ik het minder. Ik ben niet zo van een park. Liever een particulier huisje wat ik kan huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *