8 winkels voor kinderkleding met verstelbare tailleband!

Ik weet niet hoe het bij jou is, maar mijn kinderen hadden regelmatig broeken die prima zaten, behalve in de taille! Want in de taille waren ze dan veel te wijd.

Broek of rok te wijd in de taille : (

Een oplossing voor een te wijde taille zou een riem kunnen zijn of bretels. Maar mijn kinderen hadden een hekel aan een riem. En zeker als ze nog klein zijn, kan een riem voor vertraging zorgen bij het uitdoen van een broek en daardoor leiden tot ongelukjes. Bovendien lost een riem niet op dat het model nog steeds te wijd is.

Verstelbare tailleband: wat is het?

Daarom ben ik altijd dol geweest op broeken en rokken met een verstelbare tailleband. Zo’n verstelbare tailleband bestaat uit een breed knoopsgatenelastiek. Dat elastiek zit in de tailleband van broek of rok, en met behulp van de knopen maak je de broek strakker of wijder. Echt geweldig, en vast bedacht door een moeder! Want dankzij zo’n verstelbare tailleband kun je een broek of rok op maat maken. Zonder moeite of gedoe.

Waar kun je kleding met verstelbare tailleband kopen?

Maar waar kun je dergelijke kleding met een verstelbare tailleband kopen? Hier onder een overzicht van de winkels waar ik graag kinderkleding kocht en waar ze kleding met verstelbare tailleband verkopen.

Er zijn er ongetwijfeld nog meer, maar dit is het rijtje met winkels waar ik graag kwam en waar de prijzen relatief vriendelijk zijn.

Zelf een verstelbare tailleband maken

Je kunt natuurlijk zelf een verstelbare tailleband in een broek zetten. Knoopsgatenelastiek koop je onder andere bij Stoffennet voor 3,- per meter.

Weet jij nog meer winkels waar ze kleding verkopen met verstelbare tailleband? Vertel het in de comments!

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *