Deense hygge in de kinderkamer met Sebra!

Als het om je kind(eren) gaat wil je natuurlijk een goede kwaliteit spullen. Want zeker bij kleine kinderen kan hun veiligheid er vanaf hangen! Een bijtring die splintert, een pop waar de ogen van loslaten, een lampje dat in scherpe scherven kan vallen... Je moet er niet aan denken!

Sebra: hoge kwaliteit interieurproducten voor de kinderkamer

Bij woonwinkel Flinders introduceren ze daarom Sebra Kindermeubels.

Sebra richt zich op hoge kwaliteit inrichtings-producten voor de kinderkamer. 

Denk aan ledikantjes, speelkeukentjes, maar ook aan lampjes, poppenwagens, vloerkleden spreien, knuffels, aankleedkussens etc.

Hygge in de kinderkamer

Denemarken is populair anno 2017. Denk maar aan het fenomeen Hygge dat ook in Nederland haar opmars maakt. Je vindt Hygge terug in de collectie van Sebra. Hun producten zijn een combinatie van eenvoud en functie. De kleuren zijn prachtig rustig, en niet schreeuwerig zoals veel ander speelgoed. Ze passen goed bij een eenvoudiger leven met meer rust. Veel van de producten zijn dan ook gemaakt van hout en katoen.

3 pijlers voor een veilige kinderkamer

Als het gaat om het inrichten van een mooie en veilige baby- en/of kinderkamer zijn er 3 basiselementen die je moet combineren:

  1. Veiligheid
  2. Vorm: het oog wil ook wat!
  3. Functie: het product moet zijn werk goed doen. 

Bij Sebra zijn ze er goed in geslaagd om deze 3 pijlers te combineren in prachtig speelgoed en meubilair voor kinderen. Een veilige kinderkamer betekent ook veilig beddengoed. Hiervoor kun je gebruik maken van de TOG-waarde.
Kijk maar mee!

Speelkeuken

Deze speelkeuken van Sebra heeft geen scherpe hoeken: ze zijn zacht gerond. Zo kan je kind zich niet bezeren. De vorm is gezellig en vriendelijk. En wat betreft functie: deze speelkeuken biedt alles wat je kind nodig heeft om een mooie nep maaltijd te maken!

Kinderledikant

Dit Yomi kinderbed van Sebra voldoet aan de veiligheidseisen als het gaat om de afstand tussen de spijlen en dergelijke. De kleuren maken het aantrekkelijk voor iedere kinderkamer, en het bedje is later om te toveren tot een kinderbed.

Knuffel

Zelf niet handig met naald en draad? Geen probleem! Bij Sebra vind je de mooiste knuffels die je maar kan bedenken. Zoals pop Li:

Je hoeft je geen zorgen te maken over loslatende onderdelen, want ogen en mond zijn simpelweg genaaid.

Stal je mooie poppen uit op een Bakkersrekje!

Samenvattend

Als jij op zoek bent naar mooie, kwaliteit verantwoorde spullen voor je kind(eren) neem dan vooral een kijkje bij Flinders!

Denk ook eens aan raamtekeningen in de kinderkamer en dromenvangers.

Ook bijzonder leuk om te geven als kraamcadeautjes!

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *