Jouw woonkamer klaarmaken voor het voorjaar? Ga geel en ga groen!

De zon verliest zijn schuwheid steeds meer en het heeft al enkele weken niet meer gevroren: het voorjaar breekt bijna aan!

Lekker wat vaker naar buiten, langer licht, terrasjestijd, slipperweer… heerlijk. Nu maart begonnen is, is het hoog tijd om jouw huisje klaar te maken voor de lente.

Wat leuke tips!
 

Haal buiten naar binnen! 

Het is één van de populairste interieurtrends van het moment: groen in huis. En niet een beetje groen, maar heel veel groen. Van complete kunstgazonnetjes in de woonkamer (van kunstgras natuurlijk) tot kunstplantwanden en van plantenkussentjes tot hangplanten aan het plafond: groen in je interieur is helemaal 2017!

Maak samen met de kinderen een terrarium! Zo haal je buiten naar binnen.

Blank hout en heel veel “sneaky” kleurtjes 

Een echt lente-interieur bestaat uit lichte kleuren zoals wit en beige. Vind je dat hout een absolute must is in je interieur, voor de gezelligheid? Kies dan voor blank houten accenten in huis. Zorg dat je woonaccessoires vrolijke kleurtjes hebben, zodat het totaalplaatje van je interieur en fleurig uit ziet. Denk aan een plantje her en der, vazen van gekleurd glas, mooie kaarsjes overal; alles kan en mag, als het maar vrolijk oogt!

Zie ook Balkon gezellig maken.


Laat groen en geel het werk doen voor je!


Want met deze kleuren in huis, oogt je interieur vanzelf al lenteachtig. Groen en geel zijn mooie, frisse kleuren en die lenen zich perfect voor het voorjaar. Je kan ze doorvoeren in woonaccessoires zoals kaarsen en kussentjes, maar voor degene die echt lef heeft, is het ook leuk om één wand helemaal geel te schilderen… durf jij het aan?

Ga ook de ramen lappen! Zo laat je het licht van de lente binnenstromen.

Lees ook: Hoe kies je het juiste tuinmeubilair!

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *