Originele cadeau's voor Kerstmis? Je vindt ze bij Radbag!

kerst cadeautjes
Heb jij al stress over leuke kerstcadeautjes voor haar, oftewel je moeder, schoonmoeder, zus, tante etc?

Wil je niet wéér aankomen met een fles doucheschuim of leuke zeepjes?

De oplossing voor cadeaustress: Radbag

Kijk dan eens op Radbag! Radbag is een bijzondere online shop met de coolste cadeautjes, gadgets en accessoires. Je vindt er originele producten die net even anders zijn dan anders. Er is wat wils voor iedereen: van jong tot oud, en voor elke gelegenheid.

Dus ook Kerstcadeautjes voor haar!

Hieronder de Mamablogs Tops 6 cadeautjes van Radbag

1. Kerst ornament

Kerst ornamenten heb je nooit genoeg. Het is leuk om er elk jaar minstens eentje bij te komen, en zo een mooie herinnering aan Kerst van dat jaar te maken. Van deze leuke hamburger word je niet dik, en hij is origineel in de kerstboom.

kerstcadeau's voor haar
10,95 bij Radbag

2. Lightbox/ lichtreclame

De Lightbox is niet voor niets populair in menig huishouden. Het leuke is dat je telkens de tekst kunt veranderen. Een super cadeau en voor Kerstmis stel je bijvoorbeeld 'Merry Christmas' in!

24,95 bij Radbag

 

3. Nooit meer je sleutels kwijt!

Verlies jij regelmatig je sleutels? Of verliest je moeder, partner, zus of tante vaak haar of zijn sleutels? Met deze tracker hoef je nooit meer te zoeken. Dankzij TrackR vind je je sleutels zo weer terug met behulp van je smartphone.

29,95 bij Radbag

4. Altijd warme koffie!

Vergeet jij wel eens je koffie op te drinken, en moet je daardoor koude koffie drinken? bij Radbag vind je een leuke USB-bekerverwarmer! Zo blijft je koffie heerlijk warm. En hij zit er nog leuk uit ook.

15,95 bij Radbag

5. Geef een gulle lach cadeau

Deze foto van de paus die je in autoraam kunt plakken is goed voor een gulle lach. Zo lijkt het net alsof de paus in je auto zit.

9,95 bij Radbag

6. Verse kruiden in je 'keukentuin'

Je hebt geen grote tuin nodig om toch je eigen kruidentuintje te hebben!

29,95 bij Radbag

Praktische informatie over Kerstcadeaus bij Radbag

De prijzen van Kerstcadeautjes gaan van zo'n 4 euro voor een leuke snorrenset tot zo'n 799,95 voor een Smart Trax electro step. Er is dus wat verkrijgbaar voor ieder budget.

Surf nu naar Radbag voor leuke (Kerst)cadeau's! Pak ze vervolgens leuk in met behulp van mijn post Cadeautje inpakken. Lees ook mijn post over zelf een adventskalender maken.

Denk ook eens aan een poeziealbum!

Deze post werd geschreven in samenwerking met Radbag!

Vergelijkbare berichten

14 reacties

  1. Ik ken Radbag inderdaad. Leuk dat ze voor ieder budget iets hebben en je vindt er inderdaad de meest originele cadeaus.
    Zo’n sleutelhanger zou wel wat voor mij zijn. De lightbox vond ik twee jaar geleden fantastisch, maar inmiddels wel een beetje uitgekauwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *