Zo score je de leukste kinderkleding binnen budget

Na een veelbelovende start van het mooie weer in april, ruimde ik overmoedig alle winterkleding op. Vervolgens werd het weer kouder! Maar deze week is zonnig weer beloofd, en kunnen we hopelijk weer luchtigere kleding aan. Nina Mara schreef onderstaande post over leuke kinderkleding kopen.

Zo scoor je de leukste kinderkleding binnen budget

We kennen het allemaal wel: er staat een nieuw seizoen voor de deur en de kleding die we een aantal weken geleden voor de kinderen hebben gekocht is voor de huidige temperaturen alweer te warm of te koud. Helaas zijn ze al uit de kleding van vorig jaar gegroeid of is deze kleding zelfs al kapot. Dan is het tijd om te shoppen!

Maar helaas is het niet altijd even gemakkelijk om leuke kinderkleding te scoren. Je moet natuurlijk binnen budget blijven, maar misschien wil je ook wel de laatste trends volgen zodat de kinderen er  stijlvol bijlopen.

Herken jij dit ook? Dan kun jij vast wel wat handige tips gebruiken! In dit artikel geven wij tips hoe je leuke kinderkleding binnen je budget kan shoppen!

Low budget winkels

De kinderen hoeven echt niet in de allerduurste merkkleding te lopen om er leuk uit te zien. Er zijn genoeg winkels waar je hippe kinderkleding kan scoren voor een prikkie! Natuurlijk zullen de begrippen ‘low budget’ en ‘goedkoop’ zullen voor iedereen anders zijn, toch hebben wij een aantal winkels gevonden waar je kinderkleding kan vinden voor een leuk prijsje.

Had je al aan deze winkels gedacht?

Met de H&M en de ZARA was je waarschijnlijk al wel bekend, maar wist je al dat de Scapino en Bristol tegenwoordig ook best hippe kinderkleding verkopen? En vergeet de HEMA niet. Daar vind je naast basics, zoals onderbroeken, sokken en hemden ook mooie spijkerbroeken, rokjes en jurkjes die bovendien van erg goede kwaliteit zijn. Ook de C&A loopt tegenwoordig helemaal bij als het gaat om trends, zo hebben ze bijvoorbeeld ook een speciale lijn die inspeelt op de laatste Disney films.

Zo bespaar je geld tijdens het shoppen

Wanneer je binnen het budget wilt blijven, is het natuurlijk wel handig als er echt een budget is. Meestal hebben we wel ongeveer een bedrag in ons achterhoofd wat we willen besteden, maar hebben we geen specifieke grens vastgesteld waar we niet overheen mogen gaan. Zo besteed je vaak veel meer geld dan je eigenlijk zou willen.

Koop broeken met knoopsgatenelastiek! Daarmee kun je broeken makkelijk wijder en smaller maken.

Om dit te voorkomen hebben wij een goede tip: stel voorafgaand van je winkelsessie een budget vast. Om zeker te weten dat je hier niet overheen gaat kun je dit bedrag voor het shoppen alvast pinnen, en dan vervolgens je je pinpas gewoon lekker thuis laten liggen!

Uit onderzoek is gebleken dat je door te pinnen vaak wat moeitelozer met je geld strooit, omdat je je minder bewust bent van de kosten. Wanneer je contant betaalt, voel je je portemonnee steeds lichter worden en besef je eerder hoeveel geld je aan het uitgeven bent. Ook kun je zo niet boven je limiet komen, want op is op!

De beste deals vind je online

Veel gebeurt online tegenwoordig. Zo ook het kopen van kinderkleding. Het aanbod in kinderkleding online is reuze! Niet alleen omdat bijna alle fysieke winkels tegenwoordig ook een eigen webshop hebben, er zijn ook veel kinderkleding winkels die je alleen online kan vinden. Daarnaast zijn er natuurlijk super veel webshops waar verschillende merken worden aangeboden, merken als bijvoorbeeld Vingino of Name It.

Het voordeel van online shoppen is niet alleen het grote aanbod, maar ook dat het super gemakkelijk is om prijzen en webshops met elkaar te vergelijken. Verder kun je filteren op bijvoorbeeld een specifieke maat, kleur, of kledingstijl. Zo wordt het shoppen makkelijk gemaakt.

Om er ook online zeker van te zijn dat je binnen het budget blijft is het een handige tip om bijvoorbeeld zoekwoorden te gebruiken zoals ‘goedkope kinderkleding’ of ‘kinderkleding sale’. Gegarandeerd dat jij en je portemonnee met deze tips weer opgelucht adem kunnen halen!

Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!

Lees ook alles over de voordelen van een verstelbare tailleband.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *