Mamazetkoers, Lifestyle blog voor de moeder die zichzelf durft te zijn!

mama zet koers

Hey, ik ben Francis (35) en het gezicht achter deze website. Ik woon samen met mijn man Jeffrey en onze twee kindjes Ize (7) en Luke (4) in Drunen. 

Mamazetkoers gaat over mijn koers in het moederschap waarin ik zo dicht mogelijk bij mijzelf probeer te blijven. Ik schrijf over mijn dagelijks leven, mijn worstelingen, deel hoogte- en dieptepunten maar laat ook andere mama’s aan het woord. 
Je vindt hier dus alles over no-nonsense moederschap, lifestyle en voeding en gezondheid.

Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat jij ook jezelf durft te zijn! Laat je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen. 

Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen? 
Liefs Francis. 
Mama zet koers

Sleutelwoorden: Ouderschap, Lifestyle, Voeding, Gezondheid

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *