13 Blog Irritaties: herken je ze?

 1. Blogs met muziek die automatisch speelt
 2. Blogs geschreven in slecht Nederlands, met veel grammaticale fouten
 3. Engelstalige blogs door een Nederlandse, boordevol spelfouten en Neerlandismes
 4. Veel bewegende plaatjes, of Daily Mugshot
 5. Geschreeuw en getier: veel tekst in hoofdletters
 6. Onduidelijke navigatie
 7. Blogs vol excuses over weinig bloggen
 8. Blogs met het hele kleine letttertjes
 9. Blogs met een slecht leesbaar handschrift
 10. Blogs waar je je moet registreren om een comment achter te laten
 11. Bloggers die een link achterlaten naar een 'besloten' blog. Waarom laat je een link achter, als mensen er toch niet bij kunnen?
 12. Blogs met hinderlijke pop-ups
 13. Bloggers die voortdurend lijstjes publiceren

Wat is jouw grootste blog irritatie?

Vergelijkbare berichten

3 reacties

 1. Ik ken dit 'blogger'-format helemaal niet. Even wennen hoor. Ik ben 'guilty' aan nummertje 10, want ik gebruik Disqus. Maar ik ben er zelf heel blij mee want het scheelt mij bakken met spam. Toegegeven, het scheelt mij veel reacties, omdat niet iedereen een account wil aanmaken. Maar als je het eenmaal hebt gedaan ... is het easy peasy. Ik erger mij niet zo snel aan anderen (zonde van de energie) maar herken je punten wel. Wat ik echt heel vervelend is dat sommigen zichzelf als een autoriteit zien en zich ook zo gedragen (wat weer discussies oplevert. Brrrr). Ik zeg altijd maar: c'est le ton qua fait la musique.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *