En toen werd ik (nog eens) mama

mamablog

Ik ben Ann (1985), mama van een zoontje Ian (2014) en een dochter Enya (2016). Getrouwd met een man, Ben (1986). We zijn samen sinds 2003 en getrouwd sinds 2009. Tot zover het gestrooi met jaartallen.

Van opleiding ben ik psychotherapeute maar naast therapie geven, zijn schrijven en reizen mijn passie. Verder hou ik van lezen, koken, Eddie Vedder, series en films (als daar tijd voor is), ecologisch leven, the hippie life style en mijn gezin.

Sinds de geboorte van de kleine meid (wat ongeveer gelijk gelopen is met de diagnose autisme bij de grote man) ben ik trouwens fulltime thuisblijfmama. Even geen therapie geven meer voor mij (snif), maar meer tijd om met de kindjes bezig te zijn (yey). (Zie ook de documentaire Het beste voor Kees red.)

Schrijven doe ik al heel mijn leven, of toch heel lang. Het begon met tekstjes, gedichten, quotes… vooral tijdens mijn puberteit. In 2009 begon mijn online carrière als reisblogster voor de Nederlandse website Reishonger en even later ook voor Vakantiewegwijzer.be. Intussen was ik als jongerentherapeute bij TEJO aan de slag waar ik co-auteur werd van het boek Toveren met Jongeren in Woelige Tijden.

Ook schreef ik voor hen een artikel in vaktijdschrift AGORA en startte er mee de nieuwsbrief op. Een tijd waar ik met plezier aan terug denk.

Naast eten en slapen, is schrijven één van mijn basisbehoeften. In 2014 werd het dus hoog tijd voor een eigen blog! (lees meer op over mijn blog)

Sinds de geboorte van mijn dochter blog ik op een lager pitje, maar ben ik wel strenger voor mezelf. Elke post moet een mooi op zichzelf staand artikel zijn en aan een bepaalde kwaliteit voldoen. Intussen ben ik erg trots op mijn blog en alles wat ik hier neerpen.

Ik heb mijn weg meer gevonden als mama, als vrouw, maar ook als blogster.

En toen werd ik (nog eens) mama.

Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *