Mamablog Life with Ina

mamablog Life with Ina

Midden in de corona crisis, in juni 2020 ben ik mijn blog Life with Ina begonnen. Ik had destijds behoefte om dingen van me af te schrijven en oog te hebben voor alle goede dingen in de wereld. Ook nu wil ik graag stilstaan bij de mooie dingen in het leven door ze op te schrijven en te delen.

Wie ben ik?

Ik woon samen met mijn man Paul en onze kinderen Yara (2018) en Manoah (2021) in een woongroep in het midden van het land. In mijn werk als HR Officer hielp ik mensen in de voorbereiding om in het buitenland te helpen en hoop te verspreiden.

Thuisblijfmama

Inmiddels ben ik al ruim een jaar thuisblijfmama. Hoewel ‘thuisblijf’ voor ons misschien een verkeerde term is, want we gaan er regelmatig op uit. Ik geniet van ons gezinnetje, de lieve mensen om me heen, natuur, lekker eten en een goed boek. We doen ons best om een stukje van deze wereld een piepklein beetje te veranderen en duurzaam te leven.

Sleutelwoorden Life with Ina

Sleutelwoorden van Life with Ina zijn:

mama, natuur, spelen, genieten

Bezoek nu mijn blog Life with Ina!

Heb jij ook een mamablog? Meld je blog dan hier aan voor een plaatsje op De Mamablogs Lijst!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *