Habla Mama

Het gezicht achter Habla Mama ben ik, Lizette, getrouwd met de liefde van mijn leven Remco. En samen hebben we twee zoontjes, Mats van net 3 en Sem van bijna 1. 

Op Habla Mama komen veel tips, veelal uit eigen ervaring, maar zonder bemoederend of bemoeiend te zijn. Want ik geloof dat alle mama’s zelf alle antwoorden wel in zich hebben en hun kind het beste kennen. Het luisteren naar je eigen stem als mama staat voor mij centraal. Vandaar ook de naam “Habla Mama,” oftewel spreek je uit voor wat jij wilt en nodig hebt. 
Op Habla Mama deel ik persoonlijke ervaringen op alles dat met ouderschap te maken heeft. Van een kinderwens tot bevalling, van opvoeden tot ontspanning, van werk en moederschap combineren tot de leukste kadootjes voor mama’s. 
Er verschijnen zowel open verhalen over hoe ik bepaalde dingen heb ervaren die misschien niet altijd even makkelijk of leuk zijn geweest. En evengoed verschijnen er luchtige artikelen over budgettips en de perfecte badkamer voor het gezin. Zo staat er altijd wel iets leuks te lezen! 

Sleutelwoorden: Eerlijk, open, herkenning, intuïtief

Bezoek nu Habla Mama!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *