Ouders van Nu zwangerbox en Babybox vernieuwd in 2023!

gratis zwangerschapsbox

De Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox is op 9 januari 2023 compleet vernieuwd!

Deze populaire boxen bieden vaak veel leuke gratis producten en leesmateriaal. Ik heb er zelf tenminste altijd veel plezier van gehad!

Wat verandert er aan de Zwangerbox? 

  • De grootste verandering is dat de Zwangerbox straks gewoon wordt thuisbezorgd door de brievenbus en de consument dus niet meer zelf hoeft naar de Albert Heijn om hem op te halen. Wel zo makkelijk! 
  • De box is een bewaarexemplaar geworden (voor bijv. de echofoto's, felicitatiekaartjes en eerste sokjes). 
  •  In de Zwangerbox vind je nu een speciale editie van het Zwanger magazine, maximaal vier exclusieve kortingen van adverteerders in onze eigen huisstijl (branded content) en een handig cadeau van textiel. Dit cadeau is het eerste halfjaar een hydrofiele doek. 

Wat verandert er aan de Babybox? 

  • De naam! Babybox wordt Babycadeau. 
  • Het Babycadeau wordt vanaf 9 januari ook door de brievenbus verstuurd door middel van een envelop en hoeft dus niet meer opgehaald te worden bij Albert Heijn. 
  • Het Babycadeau kan gratis aangevraagd worden zodra de baby geboren is. Op dit moment is het Babycadeau een dubbelzijde Groeimeter. Zodat je je pasgeboren baby kan meten terwijl hij/zij op de commode ligt en zodra de dreumes kan staan, kan je de Groeimeter omdraaien en aan de muur hangen. Bij de Groeimeter zitten leuke stickers waarop je kan schrijven, zodat je de Groeimeter kan personaliseren en elke mijlpaal kan vastleggen.
Handig als je kind naar school gaat: naam stickers!
Wat vond jij van de gratis babyboxen? Welke had jij allemaal?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *