Shop review: Brabantia

mamablogs

Deze week hebben we de webshop van huishoudmerk Brabantia onder de loep genomen. Wat zijn de voor- en tegens en wat hebben ze eigenlijk te bieden? Is het een aanrader of kan je beter bij een Blokker of Marskramer terecht?

De shop

Brabantia.com biedt een zeer uitgebreide keuze in tafel accessoires, prullenbakken, broodtrommels, brievenbussen, strijkplanken, droogmolens en nog veel meer. Brabantia producten zijn betrouwbare en huishoudelijke producten die op duurzame wijze lang meegaan. De producten uit dit ruime assortiment zijn eigentijds maar ontworpen om een zeer lange tijd mee te gaan. Kwaliteit en zorgeloos gebruik zijn hierbij kernpunten die voor Brabantia producten gelden.

Prullenbakken/Afvalemmers

De afvalemmers en prullenbakken van Brabantia hebben een uitstekende reputatie met als lichtende voorbeeld de Touch Bin van Brabantia. Deze is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Het zorgt ervoor dat de Touch Bin naadloos in uw interieur past. Verder is de afvalemmer gemaakt van duurzame materialen zodat de Touch Bin corrosiebestendig is.

Bezorging van producten

Brabantia maakt gebruik van de bezorgdiensten van DPD (Dynamic Parcel Distribution) bij bestelling van de producten. Dit houdt in dat er standaard- en expres pakketten op betrouwbare wijze bezorgd worden. In de meeste gevallen is de verzending gratis want bij bedragen vanaf € 50, - worden verzendkosten niet in rekening gebracht. Een groot voordeel is het geïntegreerde “Track & Trace” systeem waardoor je altijd kan zien wat de status van zowel je bestelling als de levering is.Conclusie

Indien je specifiek op zoek bent naar een of meerdere producten van Brabantia dan kan je uitstekend op deze webshop terecht. Ben je echter op zoek naar meerdere huishoudelijke producten waaronder Brabantia producten kan je misschien evengoed terecht op bijvoorbeeld Fonq of Wehkamp. Deze aanbieders zijn retailers van Brabantia waar je uiteraard ook voor andere producten en merken terecht kan.

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *