Vintykids en Vintywoman: failliet verklaard - 3 alternatieven

Vintykids en Vintywoman

Kinderen groeien snel uit hun kleding. Zo snel dat de kleren vaak nog prima zijn. VintyKids was een online platform waar je de kinderkleding van jouw kind kon aanbieden.

Op die manier kon je opruimen, en tegelijkertijd geld verdienen. Bovendien konden andere kinderen dan nog genieten van prima kleding. Ook nog eens goed voor het milieu dus.

VintyKids onderscheidde zich van andere tweedehands kleding platforms door de hoge kwaliteitseisen aan de tweedehands kinderkleding en het feit dat zij bijna alles voor je regelden.

VintyKids failliet verklaard

Maar helaas werd VintyKids in 2016 failliet verklaard. De website is niet meer bereikbaar. Erg jammer, want het was een goed idee, dat ook nog eens duurzaam was.

Alternatieven voor VintyKids

Alternatieven voor VintyKids zijn onder andere:

Mijnes Jouwes
Cazou
Kleertjesdoos.com

Hieronder de post over VintyKids zoals die destijds op De Mamablogs werd gepubliceerd.

VintyKids en VintyWoman

Heb jij wel eens een leuke jas gekocht voor je kind bij bijvoorbeeld de H&M of de Primark? En dat vervolgens nog een stuk of 7 andere kinderen exact diezelfde jas hadden?

Dat overkomt je niet met VintyKids. En er is ook een versie voor jezelf: VintyWoman! Bij deze webshops vind je hoge kwaliteit tweedehands merkkleding!

Wat is VintyKids en VintyWoman?

Het doel van VintyKids en VintyWoman is om prima kleding een nieuwe kans te geven.

Aan sommige kleding zitten zelfs de originele kaartjes nog.

Want kinderen groeien snel, en soms is kleding nog prima als het al niet meer past. Zonde om weg te doen. Op VintyKids kan goede kinderkleding een nieuwe eigenaar vinden.

Hetzelfde geldt voor VintyWoman. Door de tijd heen verandert vaak je smaak. En soms ook je figuur door zwangerschap(pen). Een jurk die bijvoorbeeld altijd heerlijk zat, past ineens niet goed meer. Of een broek vind je niet meer bij je leeftijd passen. Ik noem maar wat. Op VintyWoman kun je het een tweede kans geven.

8 voordelen van VintyKids en VintyWoman

Er zijn zoveel voordeel van deze formule dat we er 8 voor je op een rijtje zetten!
  1. Je vindt er kleding die niet iedereen draagt.
  2. Je kunt je kasten flink opruimen en netjes maken, en tegelijkertijd geld verdienen. Want de kleding die weg kan kun je verkopen via VintyKids of VintyWoman.
  3. Je draagt bij aan een duurzamere wereld. Door tweedehands te kopen ontlast je het milieu. En dat is belangrijk voor de toekomst van je kind en de hele mensheid.
  4. Je kunt kleding kopen die in een gewone winkel te duur was. Want tweedehands is de prijs vaak een stuk vriendelijker.
  5. De kleding op VintyKids en VintyWoman moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Je weet dus zeker dat je bijvoorbeeld goede kwaliteit tweedehands babykleding koopt.
  6. Het proces van verkopen wordt makkelijk voor je gemaakt. Je vraagt een kledingtas aan, vult hem, en stuurt hem gratis terug. Bij Vinty handelen ze vervolgens alles voor je af. Dus geen hen en weer gemail of iemand iets wil kopen of financiële rompslomp. Dat wordt allemaal voor je gedaan! Ze maken zelfs de foto's van de kleding voor je.
  7. Je kunt er zoeken op merk! En daar staan klinkende namen tussen zoals Karl Lagerfeld, Dolce en Cabana en Oscar de la Renta
  8. De webshops VintyKids en VintyWoman zien er professioneel en mooi uit. Het is dus leuk om er te kijken.

Samenvattend

Er zijn tegenwoordig veel webshops en via marktplaats kun je ook tweedehands kleding vinden. Maar op VintyKids en VintyWoman weet je zeker dat de tweedehands dameskleding en kinderkleding van goede kwaliteit is.
Op beide sites vind je de duurdere merken. Hier geen H&M en Hema, maar merken als J.C Raggs en Vingino.
Je kunt er kopen én verkopen. Verkopen wordt je supermakkelijk gemaakt omdat zij alles voor je regelen. Ideaal als je weinig tijd hebt of geen zin in rompslomp.
vintykids
Het proces bij VintyKids en VintyWoman
En last but not least: je draagt bij aan het milieu door kleding te recyclen!
Leestip: mijn post over Vinted!
Helaas is VintyKids dus failliet. Maar in deze post vond je drie goede alternatieven.

Lees ook Shoppen voor je baby: Wat zijn je opties?

Vergelijkbare berichten

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *