Top 5 thuiswerkideeën voor mama's!

Stel je voor dat je werk zou kunnen doen waarvoor je nooit in de file hoeft te staan.

Werk waarbij je niet hoeft te stressen hoe je aan je baas gaat uitleggen dat je baby plotseling ziek is geworden, en waarbij studiedagen voor je schoolgaande kinderen geen probleem zijn!

Dat werk bestaat!

Werken vanuit huis

En het is werk dat je vanuit huis doet. Niet voor niets kiezen steeds meer vrouwen er voor om zzp-er te worden. Dat geeft hen namelijk de mogelijkheid om op hun eigen voorwaarden te werken.


Thuis werken maakt de combinatie kind en betaald werk een stuk makkelijker.


Mijn verhaal: geld verdienen met fulltime bloggen

Zelf ben ik ook zo'n wahm (work at home mom) oftewel zzp-er. Aanvankelijk zorgde ik fulltime voor mijn vijf kinderen. Maar toen ze wat ouder werden, en ik meer vrije tijd kreeg, kon ik meer tijd steken in bloggen. En nu verdien ik als zzp-er mijn brood met fulltime bloggen.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden om geld te verdienen vanuit huis. Hier onder een top 5!

Top 5 thuiswerkideeën voor mama's

  1. Vertaalwerk. Als vertaler kun je uitstekend werken vanuit huis. Je kunt je inschrijven bij een vertaalbureau, en via hen kun je opdrachten krijgen. Maar er zijn ook speciale platforms voor vertalers waar je opdrachten kunt vinden. Het is dan wel een kwestie van snel zijn, want anders heeft iemand anders zo'n opdracht al 'geclaimd'. Mogelijke opdrachten zijn een website vertalen, een document vertalen of gebruiksaanwijzing!
  2. Fulltime bloggen. Steeds meer vrouwen met kinderen beginnen een mamablog of een lifestyleblog. En steeds meer bedrijven weten hen te vinden.
  3. Een webshop beginnen. Webshops zijn ook erg populair onder moeders. Dat betekent wel dat het lastiger is om je onderscheiden van de massa. Maar wie niet waagt, die niet wint!
  4. Internet assessor. Dit werk heb ik zelf een hele tijd gedaan bij Lionsbridge. Als internet assessor beoordeel je websites op hun informatieve waarde en zoekresultaten: is een bepaalde website waardevol voor een gebruiker? Bij www.lionbridge.com kun je overigens ook terecht voor vertaalopdrachten.
  5. Kleding maken in opdracht. Als je handig bent kun je een eigen product maken en dat verkopen via een webshop of bijvoorbeeld Etsy Nederland.

Conclusie over geld verdienen vanuit huis als moeder

Door vanuit huis te werken creëer je vrijheid en ruimte om betaald werk te doen én er voor je kinderen te zijn. Als je eigen baas bent, is het nu eenmaal makkelijker om je flexibel op te stellen. Lees ook Werken vanuit huis voor moeders!
Op www.hetmoederbedrijf.com vind je nog veel meer thuiswerkideeën.

Leestips


Wat vind jij goede manieren om geld te verdienen vanuit huis? Vertel het in de comments!

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *