7 Moederdagcadeau's die je bij de Hema kunt kopen!

Moederdag 2021

Hoera! Dankzij de versoepelingen die vorige week ingingen, kunnen we weer gewoon bij de Hema binnenlopen. En dat komt goed uit, want zondag 9 mei 2021 is het weer Moederdag!

Het fijne aan de Hema is dat er vrijwel bij iedereen wel eentje in de buurt is, en dat er altijd wel iets leuks te vinden is. Ook bij Moederdag.

Dus als je nog inspiratie nodig hebt voor een leuk Moederdagcadeau lees dan vooral deze post!

7 Top Moederdagcadeau's bij de Hema!

1. Moederdagtaart van de Hema

Met stip op 1: een Moederdagtaart! Lekker voor het hele gezin, deze prachtige moederdagtaart van de Hema die nog geen 10 euro kost!

2. Lieve sokken met hartjes van de Hema

Wie kent niet het beruchte Sokkenprobleem?! Dat je twee sokken in de wasmachine doet, en dat er eentje verdwijnt?! Sokken heb je nooit genoeg, en deze lieve sokken met hartjes van de Hema zijn ook nog eens heel leuk.

3. Prachtige dekbedovertrek met bloemen

Er gaat niets boven dat moment waarop je tussen de lakens van een fris opgemaakt bed glijdt! En een nieuwe dekbedhoes kan je hele kamer een make-over geven vind ik altijd. Onderstaande dekbedhoes geeft bovendien een heerlijk zomers gevoel:

4. Schilderijlijstje voor kinderen met een klein budget

Een schilderijlijstje kom altijd wel van pas als je kinderen hebt. Al is het maar omdat hun gemiddelde tekeningen productie enorm hoog is ; ) Het is bovendien vriendelijk geprijsd: maar 3 euro.

5. Schattig setje met mini's douchemousse van de Hema

Onderstaand schattige setje met mini's douchemousse is ook altijd handig om in huis te hebben. Of om mee te nemen als je ergens naartoe gaat.

6. Nog een budgetvriendelijk moederdagcadeau: Katten slaapmasker

Als moeder voldoende slaap krijgen valt vaak niet mee. Dit katten slaapmasker kan wellicht helpen. Als de kinderen tenminste ook meewerken ; ) En anders is het leuk voor in de verkleedkist!

7. Voor de behoedzame shopper: een Hema cadeaukaart

En last, maar zeker not least: de bekende Hema cadeaukaart. Voor als je niet weet wat je moeder leuk vindt, en je op safe wilt spelen. Met zo'n Hema cadeaukaart kun jij, of je moeder, zelf uitzoeken wat je wilt hebben.

Moederdag 2021: Tot slot

En dan wenst De Mamablogs Lijst jullie allemaal een hele goede en fijne Moederdag 2021 toe! Voor zowel jezelf, als voor je moeder.
Wat zijn jouw plannen voor Moederdag?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *