Shoppen voor je baby: je opties

shoppen voor je baby
Baby's en kinderen kosten geld. Alleen aan luiers ben je al 20 euro per kind, per maand kwijt. Dat zijn kosten waar je niet om heen kunt. Gemiddeld moet je er op rekenen dat je 17% van je inkomen kwijt bent 1 kind.

Naast de vaste kosten, zijn er ook kosten die je wél kunt beïnvloeden. Dat zijn de zogenaamde variable kosten. En dan kun je denken aan dingen als:

Al deze dingen kun je kopen in verschillende prijsklasses. We zetten een aantal opties voor je op een rij!

Zie ook hydrofiel luiers Zeeman.

De nieuwste Bugaboo

Buffalo kinderwagen

De nieuwste musthave in Moederland is de Buffalo wandelwagen. Deze wagen is van het bekende merk Bugaboo. In de VS lagen mensen 's nachts voor de deur om er als eerste eentje te scoren. Zo'n wandelwagen kost ruim 1.000. Maar je kunt ook kiezen voor een merkloos model. Of een tweedehands kinderwagen.

Bedlampje

Je kunt kiezen voor dit schattige bedlampje in vintagelook. Het kost 74,95. Of je koopt bij de Hema een bedlampje voor twee tientjes.

Schattig bedlampje

 

Kinderbedje

Een kinderbedje van het merk Stokke kost ruim 600,-. Bij Ikea ben je voor zo'n 100,- klaar.

stokke kinderbed
Stokke babybedje

 

Rompertje van Dior

Een rompertje van Dior kost normaal 69,-. Bij de Hema betaal je rond de 5 euro voor een rompertje. Zie ook Wat is een rompertje? Maar je kunt een heus Dior rompertje wellicht ook kopen bij Vinted voor een vriendelijk prijsje.

Rompertje van Dior

 

Toch duurdere dingen kopen voor je baby?

Stel je wilt toch wel heel graag die Buffalo wandelwagen. Of dat schattige rompertje van Dior. Maar je vindt het eigenlijk te duur. Dan heb je verschillende opties!

Kijk allereerst op actiecode.nl. Daar vind je een overzicht van actiecodes. Wie weet is er op dit moment een actiecode geschikbaar voor één van de dingen jij graag wilt kopen! De volgende stap is marktplaats. Baby's groeien snel uit kleren, wandelwagens, bedjes en autostoeltjes! En dat betekent dat er tweedehands best veel te halen valt.

Baby's kosten dus geld. Maar daar staat tegenover dat er ook geld binnenkomt als je kinderen krijgt. Zoals kinderbijslag. Dat is momenteel 191,64 per kwartaal.

Conclusie

Kinderen kosten geld. Maar naast de vaste kosten, zijn er een heleboel variable kosten. En die kun je net zo invullen als je zelf wilt. Door gebruik te maken van kortingen en tweedehands te shoppen, kun je geld besparen. En toch de dingen kopen die je graag wilt. Zo komt een merkartikel toch binnen je bereik.

Lees nu waarom Zeeman zo'n leuke winkel is!

Leestip: bijzondere kinderbedden!

Vergelijkbare berichten

3 reacties

  1. Wij hebben alles van de oudste bewaard voor de jongste en hoeften de meeste spullen dus maar één keer aan te schaffen! Bij de eerste kochten we (bijna) alles nog nieuw, voor de tweede zijn we ook tweedehands voor sommige spullen gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *