7 winkels voor kinderkleding met verstelbare tailleband!

knoopsgaten elastiek

Ik weet niet hoe het bij jou is, maar mijn kinderen hadden regelmatig broeken die prima zaten, behalve in de taille! Want in de taille waren ze dan veel te wijd. Als jij dit probleem ook hebt, weet dan dat een verstelbare tailleband een goede oplossing is.

Broek of rok te wijd in de taille : (

Een oplossing voor een te wijde taille zou een riem kunnen zijn of bretels. Maar mijn kinderen hadden een hekel aan een riem. En zeker als ze nog klein zijn, kan een riem voor vertraging zorgen bij het uitdoen van een broek en daardoor leiden tot ongelukjes. Bovendien lost een riem niet op dat het model nog steeds te wijd is.

Verstelbare tailleband: wat is het?

Daarom ben ik altijd dol geweest op broeken en rokken met een verstelbare tailleband. Zo'n verstelbare tailleband bestaat uit een breed knoopsgatenelastiek. Dat elastiek zit in de tailleband van broek of rok, en met behulp van de knopen maak je de broek strakker of wijder. Echt geweldig, en vast bedacht door een moeder! Want dankzij zo'n verstelbare tailleband kun je een broek of rok op maat maken. Zonder moeite of gedoe.

Hieronder een voorbeeld van zo'n broek van de Hema:

broek met elastische tailleband
Zoals je ziet zit er knoopsgatenelastiek in

En hier een voorbeeld broek van de H&M:

broek met verstelbare tailleband

Voorbeeld van C&A:

broek met verstelbare tailleband

Waar kun je kleding met verstelbare tailleband kopen?

Maar waar kun je dergelijke kleding met een verstelbare tailleband kopen? Hieronder een overzicht van de winkels waar ik graag kinderkleding kocht en waar ze kleding met verstelbare tailleband verkopen.

  1. Hema
  2. C&A
  3. Wibra Kijk ook eens naar hydrofiel luiers Wibra!
  4. H&M
  5. Zeeman baby zie ook hydrofiel luiers Zeeman
  6. Scapino
  7. Bristol

Er zijn er ongetwijfeld nog meer, maar dit is het rijtje met winkels waar ik graag kwam en waar de prijzen relatief vriendelijk zijn.

Zelf een verstelbare tailleband maken

Je kunt natuurlijk zelf een verstelbare tailleband in een broek zetten. Knoopsgatenelastiek koop je onder andere bij Stoffennet voor 3,- per meter.

verstelbare tailleband

Weet jij nog meer winkels waar ze kleding verkopen met verstelbare tailleband? Vertel het in de comments!

Vergelijkbare berichten

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *