Fietshelm voor kinderen die niet afzakt!

Ken jij het probleem van de afzakkende fietshelmen van kinderen?

Vast wel!

Want het valt niet mee om de juiste fietshelm voor kinderen te vinden.

Fietshelm voor kinderen: het probleem van het afzakkende fietshelmpje!

Jasper van Kuijk beschrijft het probleem van de juiste fietshelm  voor kinderen heel treffend in zijn boek Ligt het nou aan mij? Hij schrijft:

'Ik heb me lang afgevraagd of het überhaupt wel de bedoeling is dat kinderen fietshelmpjes op hun hoofd dragen of dat die dingen bedoeld zijn voor op een ander lichaamsdeel. Want die helmpjes mogen dan voorzien zijn van 80.000 riempjes en instelmogelijkheden, twee seconden nadat je ze netjes midden op het hoofd van je kind hebt geplaatst, zitten ze op het achterhoofd, voorhoofd of een van beide zijhoofden.'

Herkenbaar?

Goed nieuws, van Jasper van Kuijk vond ook een oplossing!

Fietshelm voor kinderen die niet afzakt: tip van Jasper van Kuijk

Tijdens een vakantie in Frankrijk liep Jasper met zijn gezin binnen bij de Decathlon. Voor de grap zette hij een Decathlon fietshelm op het hoofd van zijn kind. En warempel: het  fietshelmpje bleef zitten!
Jasper verklaart dit met het feit dat het Decathlon-helmpje in de basis een skatehelmpje is.

Een skatehelm omsluit het hoofd, en zit daardoor stabieler.

Officiële fietshelmen zijn gebaseerd op wielrenhelmen, en die zitten vooral boven op het hoofd. De sluiting van de Decathlon fietshelm is ook nog eens prettiger concludeert Jasper, én het is maar 14,95.

Samenvattend

Wil je een fietshelm kopen voor je kind? Kijk dan vooral eens bij fietshelmen van Decathlon. Ze blijven beter zitten, de riempjes zijn prettiger en ze zijn nog eens voordelig ook: 14,95

Praktische informatie

De fietshelmen van Decathlon kun je online kopen, of in een fysieke winkel. Het voordeel van een fysieke winkel is dat je verschillende helmpjes kunt uitproberen op het hoofd van je kind.
Het boek van Jasper van Kuijk is voor 18,50 te koop bij bol.com.

Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!

Leestip: Een scooter kopen

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *