iPhone of android smartphone: wat is het beste hoesje?

iphone 14 max

Overweeg jij de nieuwe iPhone 14 Pro Max die binnenkort uitkomt?

Op iPhoned schrijven ze dat deze iPhone goedkoper zal zijn dan verwacht. Je kunt volgens hen de volgende prijzen verwachten: 

Nieuwe iPhone prijskaartje

 • iPhone 14: 859 euro 
 • iPhone 14 Max: 959 euro 
 • iPhone 14 Pro: 1209 euro 
 • iPhone 14 Pro Max: 1309 euro
Maar ze zeggen er wel bij dat deze prijzen niet meer dan een schatting zijn. De verwachting is dat de iPhone Pro Max rond 23 september in de winkels zal liggen.

Of houd je juist meer van android smartphones?

Welke smartphone je ook hebt, je zult hem vast goed willen beschermen.

Een nieuwe iPhone 14 Pro Max kopen combineer je bijvoorbeeld met de aankoop van een nieuw hoesje. Ik zou er tenminste niet aan moeten denken dat ik zo'n dure smartphone liet vallen, en dat het scherm dan helemaal kapot zou zijn.

Maar de vraag is: Welk hoesje is het beste?

Welk smartphone hoesje is het beste?

Mijn jongste dochter heeft een iPhone. Die kreeg ze van haar host familie toen ze in China was. Tot mijn verbijstering heeft ze alleen aan de achterkant een hoesje! 

'Kun je niet beter een bookcase hoesje voor je iPhone gebruiken?' vroeg ik bezorgd.

Maar volgens mijn jongste dochter is zo'n zogenoemd backcase hoesje prima. En ik moet toegeven, hij beschermt haar iPhone inmiddels al 4 jaar uitstekend.

Soorten smartphone hoesje

Hieronder een overzicht van de soorten hoesjes waaruit je zoal kunt kiezen:
 • Backcase
 • Bookcase 
 • Flipcase
 • Hardcase 9 
 • Insteekhoesje 1 item 
 • Keyboard case
 • Softcase 
Mijn voorkeur gaat onmiddellijk uit naar een bookcase. Het lijkt me heel logisch: daar zit je iPhone of android phone immers helemaal aan. Dus is het scherm dan ook optimaal beschermd.

Zijn bookcase hoesjes suf?

Maar mijn man en ik zijn bij ons thuis de enige die zo'n bookcase hoesje hebben. Mijn vijf kinderen hebben allemaal een backcase hoesje. Dus ik heb ergens de indruk dat bookcase hoesjes een beetje suf zijn.

iPhone 12 Pro Max hoesje

Hoewel ik tevreden was met mijn Huawei smartphone, kreeg ik van één van mijn kinderen een iPhone die ze niet meer gebruikten. Tsja, dat is zo één van de voordelen van volwassen kinderen hebben als moeder : )
In eerste instantie kon ik helemaal niet wennen aan die iPhone. Ik had zelfs al half besloten terug te gaan naar mijn Huawei. Maar de kinderen bezworen mij dat ik met een iPhone echt veel beter af bent. Dus toen heb ik het toch nog maar een kans gegeven.
En inmiddels ben ik behoorlijk gewend aan de iPhone 12 Pro Max. 
Hoewel ik er uiteraard wel meteen een bookcase hoesje voor een iPhone voor heb gekocht ; )


Gebruik jij een hoesje voor je iPhone of android phone? En zo ja, welke?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *