Lap de regels aan je (kinder)laars met Bergstein'Er is geen slecht weer, alleen slechte kleding.'


Ken je dit bekende Noorse spreekwoord?

Mijn moeder voegde daar nog graag aan toe: 'Je bent niet van suiker!' en dan duwde ze mij en mijn zusjes naar buiten.

Er is geen excuus om niet naar buiten te gaan

Het komt erop neer dat er eigenlijk geen enkel excuus op weergebied is, om niet naar buiten te gaan. Hoe het buiten ook is, je kunt je er op kleden.

Is het hartstikke koud? Kleed jezelf en je kind dan aan in meerdere lagen, en zorg voor een goede hoofdbedekking. Je verliest namelijk veel warmte via je hoofd. Regent het? Dan brengt een goede regenjas met regenlaarzen uitkomst.

Regenkleding oogt vaak fleurig en vrolijk

Het mooie aan regenkleding is, is dat het vaak heel vrolijk oogt. Het materiaal van regenjassen en laarzen leent zich uitstekend voor leuke kleurtjes. En wie kent niet de regel uit het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt over Dikkertje Dap?

'Dikkertje Dap klom op de trap
’s morgens vroeg om kwart over zeven
om de giraf een klontje te geven.
Dag Giraf zei Dikkertje Dap,
weet je wat ik heb gekregen?
Rode laarsjes voor de regen!
 ’t Is toch niet waar, zei de giraf,
Dikkertje, Dikkertje, ik sta paf .' (Annie M.G. Schmidt) 

regenlaarzen
Regenlaarsjes zijn er voor elke leeftijd : ) Is het niet schattig?!

Lap de regels aan je (kinder)laars met Bergstein

Anne schreef voor ons deze post over kinderlaarsjes van Bergstein. Ik wens je veel leesplezier.

Elke ouder krijgt hier wel eens mee te maken. Het regent al dagen en je kindje wil toch heel erg graag buitenspelen. Na jezelf de nodig moed ingepraat te hebben ga je met frisse tegenzin in de regen naar buiten. Natuurlijk neem je een paraplu mee, ook al weet je dat het weinig zin heeft.

Als ouder wil je toch alleen maar dat je kind gelukkig is? Die lach wanneer je kindje in de plassen trapt is onbetaalbaar.

Het laatste wat je wilt is dat je kind koude- en natte voeten krijgt. 

Een mogelijke oplossing voor dit probleem? De laarzen van Bergstein natuurlijk!

Sprankelende kleuren 

Bergstein is één van de bekendste merken bij ouders van jonge kinderen. Met name populaire Bergstein laarzen vallen bijzonder goed in de smaak. Elk kind heeft op een bepaalde leeftijd zijn favoriete kleur. Daarom is het goed om te weten dat je bij het merk Bergstein ontzettend veel te kiezen hebt. Van kanariegeel tot suikerspinroze. De laarzen zijn zelfs verkrijgbaar in Koningsdag oranje. Ook niet onbelangrijk, aangezien het op deze dag nog wel eens wil gaan regenen.

De Rainboot editie is in de meeste kleuren beschikbaar. Bij de andere modellen heb je ook voldoende keuze, maar is het wel net iets minder veel.

Deze hippe kinderlaarzen worden met de hand gemaakt van natuurrubber waardoor ze heerlijk soepel zijn. Dit maakt de regenlaarzen onmisbaar in het wispelturige Nederland.

regenlaarzen
Regenlaarzen kunnen zelfs hip zijn!

Nooit meer natte voeten 

De laarzen van Bergstein zijn beschikbaar in verschillende edities. Van gewone regenlaarzen tot aan regenlaarzen met een binnenvoering en tie-on sluiting. De tie-onsluiting zorgt ervoor dat de laars perfect aansluit. De regenlaarzen zijn verder katoen gevoerd en hebben een losse binnenzool. Met deze regenlaarzen kan je onbezorgd buitenspelen en in de plassen trappen met je kind. Zo maak je met de regenlaarzen van Bergstein spetterende momenten op een grijze en regenachtige dag! 

Betaalbaarheid 

Kwaliteit en betaalbaarheid gaan bij het bekende merk Bergstein heel goed samen. Ze zijn wel iets duurder dan standaard kaplaarzen die je elders koopt.

Een goedkopere regenlaars gaat soms ten koste van de kwaliteit. 

Als ouder wil je het beste voor je kind, en daarom kies je voor de Bergstein laarzen. De enige uitdaging die je kunt hebben bij het kiezen van de leukste laars zijn de vele verschillende kleuren.

Heb je zelf geen kind, maar ben je op zoek naar een leuk cadeau? Met een adviesprijs van € 34,95 gaat het helemaal goed komen iets uit te zoeken.

Lees ook Zeeman baby en kinderkleding, een fijne verrassing.

Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *