Scherp zien: dé brillentips voor 2020 + mamabloggers met een bril!

bril dragen

Als moeder heb je regelmatig 'ogen op je rug' nodig, als het gaat om kinderen. Dus het mag duidelijk zijn dat het wel zo prettig is, als je goed ziet.

Combinatie van bril en contactlenzen

Zelf combineer ik een bril en contactlenzen. Gedurende mijn zwangerschappen had ik wat vaker last van droge ogen, en droeg ik mijn bril wat vaker. Maar contactlenzen vond ik leuker staan, dus zo gauw het weer ging, deed ik die weer in. Brillen en contactlenzen hebben ieder zo hun eigen voordelen.

Een voordeel van contactlenzen vind ik dat een kind die niet van je hoofd kan trekken, zoals een bril. Maar een bril zet je sneller even op, zeker 's nachts, als je wreed uit je slaap wordt gerukt.

Bovendien is een bril een makkelijke en snelle manier om jezelf een make-over te geven!

Of je bijvoorbeeld een zogenoemde nerd bril (zie hieronder) draagt, of een pilotenbril, geeft een totaal andere look.

'Heb je nou alweer een studiedag?!'

Daarom een artikel met brillentips voor het komende jaar!

Scherp zien: dé brillentips voor 2020

Je bent moeder en je hebt een druk leven. Logisch met al die kinderen om je heen. Dag in dag uit ben je aan het zorgen en je hoort af en toe van mensen om je heen: 'Denk je wel genoeg aan jezelf?'

Bij aan jezelf denken hoort: lekker relaxen, een massage, naar de kapper, je nagels laten doen bij de manicure, mooie schoenen kopen óf een nieuwe bril kiezen. Dan kan je weer elke uitdaging aan.

Dit artikel gaat je helpen met het kiezen van een bril.

De trends voor 2020 onder elkaar gezet, speciaal voor jou!

Izipizi

Dé nieuwste trend in brillenland. De brillen van Izipizi. De collectie zit vol met vrolijke modellen en kleuren. Klassiek of stijlvol, er is voor iedereen wat wils! Voor lezen en schermen, voor de zon of omdat het gewoon mooi staat.

Sinds de oprichting in 2010 is Izipizi niet gestopt zichzelf te vernieuwen en te innoveren door nieuwe collecties en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. De collectie is bedoeld voor mannen, vrouwen maar ook voor kinderen.

Naast brillen om casual te dragen, en leesbrillen, hebben ze ook zonnebrillen voor in de winter. Als je binnenkort op wintersport gaat ben je ook aan het goede adres. Ze verkopen namelijk ook skibrillen. Van alle markten thuis!

Ace & Tate

Ace & Tate verkoopt brillen op sterkte én zonnebrillen. Online, maar sinds kort ook in hun fysieke, eigen winkels. Weet je je oogsterkte nog niet? Daar kunnen ze jou mee helpen. Je kan namelijk een afspraak maken voor een gratis oogmeting. De directeur van Ace & Tate zegt over zijn zaak:

'We geven honderden euro’s uit aan kleding, maar een bril kopen we zelden. We passen daardoor onze bril nooit aan op onze look en dat is zonde.'

De bril is niet zomaar een accessoire. Betaalbare brillen is het handelsmerk van Ace & Tate. En dat is wat Ace & Tate doet: betaalbare en modieuze brillen aanbieden.

Sinds 2013 vind je bij Ace & Tate kwalitatieve, stijlvolle maar betaalbare brillen en zonnebrillen voor 98 euro, inclusief glazen op sterkte. De productie- en verkoopprocessen regelt Ace & Tate. Dat maakt het lekker goedkoop!

bril
Als je de wereld even door een roze bril wilt zien ; )

Ray-Ban

Dit merk ken je vast wel. Lekker oud en vertrouwd. Standaard top brillen voor een redelijke prijs. In 2020 wordt het niet anders. Er zijn brillen voor kinderen, mannen en vrouwen. De brillen zijn te vinden bij elke grote brillenzaak bij jou in de buurt.

Het bedrijf werd in 1937 opgezet door Bausch & Lomb, en in 1999 verkocht aan de Italiaanse Luxottica Group. De geschiedenis van Ray-Ban begon in 1936, toen Bausch & Lomb van de Amerikaanse luchtmacht het verzoek kreeg een zonnebril voor piloten te ontwerpen. Dit werd het 'Aviator' model, dat in 1937 ook voor het publiek op de markt kwam.

pilotenbril
Voorbeeld van een pilotenbril

Op dit moment zijn er allerlei variaties van deze brillen te koop maar de basis blijft altijd de pilotenbril.

Mamabloggers met een bril!

Hieronder een overzicht van mamabloggers die wel eens met een bril op te zien zijn op hun blog:

  1. Saskia van twinkelbella.nl
  2. Lesley van het mamablog mylittlehappiness.nl
  3. Janske van janske.nl
  4. Wendy van lalog.nl
  5. Marguerita van marstyle.nl
  6. Shirleyvan mommytobe.nl
Meer kon ik er even niet vinden, maar misschien zijn er nog wel meer. Ben jij een mamablogger met een bril? Laat het me weten : )

Draag jij een bril? Wat voor soort/model?

Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *