Moeders delen ervaringen en tips: Simyo Vriendendeal

Als je moeder wordt en in Moederland beland, dan zul je al snel merken dat er veel en vaak ervaringen worden uitgewisseld!

Niet voor niets zijn Mamabloggers populair! Op Mamablogs delen moeders hun ervaringen, geven ze elkaar tips en informatie.

En dat is enorm waardevol.

Ervaringen en tips delen is goud waard!

Want zeker als je net je eerste kindje hebt gekregen heb je heel veel vragen. Wat is de beste speen, waar vind je de beste lakentjes, welke babyproducten zijn handig om te kopen, noem maar op.

En wie kunnen je dan beter helpen en adviseren dan je collega-moeders!

Bij Simyo hebben ze ook gemerkt dat mensen die blij zijn met een product, dat graag delen met anderen. Want als jij ergens tevreden over bent, dan gun je dat ook aan je vrienden en vriendinnen natuurlijk. Een mamablogger kan dan een fijne bron van informatie zijn.

Wat is er zo goed aan Simyo?

Simyo is het delen waard. Ze zijn betrouwbaar, bieden goede dekking en hebben de laagste storingsgevoeligheid van Nederland. Bovendien zijn ze al 11 keer achter elkaar als beste getest. Ook kun je gewoon je huidige nummer gratis meenemen.

Daarom hebben ze bij Simyo de zogenoemde VriendenDeal in het leven geroepen!

Simyo VriendenDeal: wat is dat?

Met de Simyo VriendenDeal kun je vrienden uitnodigen om net als jij klant te worden bij Simyo. En vervolgens krijgen jullie allebei een financieel voordeeltje:

  • € 5,- voor Simyo Prepaid
  •  € 10,- voor Sim Only

In onderstaande plaatje zie je heel handig in beeld hoe het werkt:

Simyo: affiliate zonder dat je een blog nodig hebt!

Mamabloggers, of andere mensen die een blog hebben, zullen de Simyo VriendenDeal herkennen als een soort affiliate constructie. Als iemand via een link op jouw blog iets koopt, dan krijg jij daar een beloning voor.

Het mooie aan de Simyo VriendenDeal is dat je geen blog nodig hebt. Je kunt ook gewoon je persoonlijke link delen met vrienden en op die manier anderen tippen over Simyo.

Uitleg in filmpje

In onderstaand filmpje wordt de Simyo VriendenDeal in minder dan 5 minuten nog eens fijn uitgelegd:

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *