Zeeman baby afdeling: 7 redenen om bij Zeeman te kopen voor je baby

zeeman baby
Zeeman is een budgetvriendelijke keten. De Zeeman baby afdeling is ook een echte aanrader! Daarom hieronder 7 redenen om gebruik te maken van de Zeeman baby afdeling.

Zeeman baby afdeling: 7 redenen om er te kopen

  1. Baby's groeien snel uit hun kleertjes. Je mag natuurlijk best 40 euro neertellen voor een rompertje, maar als je bedenkt dat een babymaat maandelijks verandert, kun je er ook voor kiezen om een zeeman baby rompertje te kopen voor maar 2,95.
  2. Omdat Zeeman een grote landelijke keten is, is de kans dat er een Zeeman filiaal bij jou in de buurt is groot. Dat betekent dat als je iets leuks ziet, je het makkelijk kunt gaan kopen zonder dat je er een eind voor op stap moet. Zeeman heeft vaak ook filialen in dorpen waar je goed kunt parkeren.
  3. Zeeman heeft vrijwel permanent een gratis romper actie! Dit betekent dat je bij Zeeman een gratis rompertje kunt ophalen!
  4. Zeeman baby spullen zijn ook online te koop op de website zeeman.com. Dus als je niet de deur uit wilt of kunt, dan kun je prima bestellen.
  5. Houd je van Nijntje? Zeeman heeft een leuk aanbod van Nijntje spullen op de baby kleding! Van zwembroekjes, tot een poncho tot een Nijntje knuffel.
  6. Zeeman heeft een groot aanbod van duurzame kleding op de Zeeman baby afdeling te koop. Zo draag je bij aan een beter milieu, of belast je het milieu in ieder geval niet onnodig. Een voorbeeld is onderstaand roze rompertje van biologische katoen:
    Zeeman baby
  7. Zeeman baby kleding is leuk, schattig en vaak vertederend. Neem nou dit schattige, wit katoenen  jurkje van 5,95:
Zeeman baby

 

Een impressie

Hieronder een filmpje met daarop het aanbod bij Zeeman! Het is in het Frans, maar dat mag de pret niet drukken. Je krijgt een goede indruk van de kleertjes, luiers, slabbetjes etc.

Tot slot

Omdat baby's snel groeien, doen ze vaak maar kort met hun kleding. Dat kan een goede reden zijn om niet al te dure babykleding te kopen. Op de Zeeman baby afdeling kun je uitstekend terecht voor leuke en budgetvriendelijke babykleding. Niet alleen dat, je vindt er ook leuke kraamcadeautjes, spulletjes met Nijntje erop, etc.

Koop je dekentjes, lakentjes en slaapzakken? Let dan altijd goed op de TOG-waarde!

Lees ook Zeeman baby en kinderkleding en mijn post over Babyshower cadeautjes.

Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *