Zeeman baby en kinderkleding: een fijne verrassing!

Zeeman baby en kinderkleding is leuk en budgetvriendelijk. Ooit werd er neerbuigend gepraat over kleding van de Zeeman en/of Wibra. Lolbroeken vatten het samen als Zebra. Maar wie het laatst lacht, lacht het best want inmiddels heeft met name de Zeeman zich weten te onderscheiden als een originele winkel!

Denk alleen maar eens aan de stunt met de trouwjurk van Zeeman! En je vindt bij Zeeman baby en kinderkleding en kraamcadeautjes voor een fijn budget!

Zeeman baby

Stel je bent zwanger, en je mag maar 1 winkel bezoeken voor spullen voor de baby. Welke zou je dan kiezen? Ik denk dat veel mensen de Hema en Prenatal zullen noemen, maar ook de afdeling voor baby's van Zeeman afdeling hoort in dit rijtje thuis! En hier is waarom.

Zeeman baby afdeling

Je vindt op de Zeeman afdeling voor baby's de volgende spullen op kledinggebied. Hun kledinglijn loopt van pasgeboren tot 1,5 jaar en wisselt elk seizoen.

N.B. Er is kleding voor prematuur geboren baby's bij Zeeman!

Er is dus telkens een nieuwe collectie om uit te kiezen. Zeker als je het leuk vindt om met de mode mee te gaan is dat handig.

Zeeman baby afdeling kleding

 • Rompertjes, ook van biokatoen. Zie ook Wat is een rompertje?
 • Babykleding voor pasgeboren baby's ook voor prematuur geboren baby's.
 • Broekjes
 • Jurkjes
 • Boxpakken
 • T-shirts
 • Jasjes
 • Leggings
 • Sokjes
 • Pyjama's
 • Maillots
 • Mutsjes voor de winter, en zonnehoedjes voor de zomer
Snoezig babyjurkje Zeeman voor maar 5,99

Zeeman baby afdeling accessoires

Behalve kleding kun je bij de Zeeman ook terecht voor andere spullen die je nodig hebt voor baby's. Denk aan:

Zeeman baby
Schattige pluchen knuffel van Zeeman voor 7,99

Thema babykamer?

Als je een bepaald kleurthema in gedachten hebt, kun je op de website van Zeeman een kleur als criterium invoeren. Je krijgt dan producten te zien die bij die kleur passen. Handig om keuzestress te beperken : )

Zeeman baby en kleding: waarom zou je?

Waarom zou je baby kleding kopen op de Zeeman baby afdeling? Ik vind een betere vraag: 'Waarom niet?' want baby's groeien snel. Dat betekent dat ze snel uit hun kleding groeien en dat je dan dus nieuwe moet kopen. Zeker als je op je budget moet letten, is het dan fijn als je voordelig kinderkleding kunt kopen. Bovendien ziet de baby- en kinderkleding van Zeeman er nog eens heel leuk uit ook.

Tip!

Koop broeken met knoopsgatenelastiek! Daarmee kun je broeken makkelijk wijder en smaller maken.

Nog nooit bij Zeeman geweest?

Heb jij het idee dat de Zeeman een winkel is waar je liever niet komt? Verras jezelf dan eens en loop gewoon eens een keer naar binnen. De kans is groot dat je prettig verrast bent door het assortiment en de prijzen.
Zie ook Baby in box?

Zeeman baby folder

Wil je eerst zeker weten of er leuke dingen voor je baby zijn bij Zeeman? Kijk dan van te voren even in de Zeeman baby folder. Die vind je in je brievenbus, en anders online op de website van Zeeman. Voor het gemakt hier de directe link naar de Zeeman baby folder!

Zeeman baby folder
Bron: Zeeman

Kraamcadeautje's!

Last but not least: bij Zeeman kun je ook terecht voor leuke kraamcadeautjes! Je vindt er zelfs leuke cadeauverpakkingen. Zoals deze van de Lionking:
Lion King cadeaudoos voor 99 cent.

Gratis babyrompertje bij Zeeman

Wist je dat je bij Zeeman een gratis rompertje kunt bestellen? Het gratis rompertje van Zeeman is gemaakt van biologisch katoen, met stretch. Op de site van Zeeman vul je je gegevens in, en dan krijg je via email een waardebon. Met die bon kun je het gratis rompertje ophalen.Je kunt één keer meedoen aan deze actie.

Je kunt ook prima terecht voor een tussenjas bij Zeeman!

Tot slot

Zeeman is een leuke winkel waar je voordelig terecht kunt voor kleding voor het hele gezin. Ik kocht er ooit twee rokjes, die geloof ik al 10 jaar oud zijn, en die ik nog steeds draag. En mijn jongste dochter koopt altijd hipster onderbroeken bij Zeeman. Het grootste voordeel van Zeeman zijn de vriendelijke prijzen.
N.B. Zeeman leent zich ook goed voor leuke kraamcadeautjes.
Lees ook Kinderkleding inspiratie. over de voordelen van een verstelbare tailleband.
Woon je in de buurt van Duitsland? Kijk dan ook eens bij de DM drogist daar! Je vindt daar leuke en handige baby spullen.

Wat vind jij van Zeeman? Wat was het laatste dat je er kocht?

Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *