Smartphone hoesjes voor Mamabloggers

smartphone hoesjes
Menig mamablogger gebruikt haar smartphone om foto's te maken en haar blog bij te houden.

En als je je smartphone veel en intensief gebruikt dan kan het wel eens gebeuren dat je hem vergeet, of dat hij valt. Of dat je peutertje denkt: 'Aha, een leuk speeltje!' En we weten allemaal dat peuterhandjes glibberig kunnen zijn...

Om je smartphone te beschermen tegen ongelukjes is het daarom verstandig een smartphone hoesje te gebruiken en/of een screenprotector. Dat zijn speciale hoesjes die je om je smartphone heen doet. Er zijn verschillende types hoesjes om uit te kiezen.

We zetten de verschillende types smartphone hoesjes voor je op een rijtje.

Flipcase smartphone hoesjes

Een flip case smartphone hoesje bestaat uit twee delen:

  • Een hoesje waar de smartphone in gaat
  • Een flap die over het schermpje gaat

Flip case smartphone hoesjes zijn er vervolgens óók nog weer in verschillende soorten. Je hebt een flipcase hoesje waarbij het hoesje lijkt op een boek. Een dergelijk hoesje wordt dan ook wel een bookcase hoesje genoemd. Maar je hebt ook flip case hoesjes waarbij je de flap van onder naar boven open klapt. Of juist van boven naar onderen!

Snap  je er niks van? Onderstaande plaatjes laten het duidelijk zien:

flip case hoesje
Dit flipcase hoesje klap je van onderen af open

 

bookcase hoesje
Dit flipcase hoesje klap je open als een boek.

Insteekhoes

Dit type hoesje lijkt wel een beetje op de hoesjes die je bij de opticien meekrijgt voor je bril. Dit type hoesje is alleen handig als je je mobieltje niet zo vaak gebruikt. Want je smartphone gaat er helemaal ín, en wordt onzichtbaar. Hij is goed beschermd, maar om hem te kunnen gebruiken moet je hem eerst helemaal uit het hoesje halen.
insteekhoes

Hard case

Een hard case is een hoesje dat aan de achterkant van je smartphone zit. Je duwt je smartphone er als het ware in. Je zou kunnen zeggen dat het een flip case is zonder de 'flip'. Hier onder een voorbeeld:

hard case

 

Soft case

Een soft case hoesje is eigenlijk hetzelfde als een hard case hoesje, maar dan zachter. Een soft case is flexibel, en is een beetje rekbaar.

soft case

Bumper

Als je geen hoesje wilt, kun je ook kiezen voor alleen een beschermend randje om je smartphone.

Conclusie over smartphone hoesjes voor Mamabloggers

Als mamablogger is je smartphone een essentiële tool om je blog en social media bij te houden. Een hoesje zorgt er voor dat je smartphone niet kapot gaat. Kies voor een hoesje dat goed beschermt, maar tegelijkertijd niet hinderlijk is als je je smartphone wilt gebruiken.

Praktische informatie

Op gsmpunt.nl vind je een groot assortiment aan smartphone hoesjes. Van iPhone 6 hoesjes tot hoesjes voor Blackberry's en nog veel meer.

Leestip voor Mamabloggers!

Lees ook onze post over Bloggen met je smartphone!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *