Waar vind je leuke kleding voor jongens vanaf 14 jaar en ouder?

Kleding voor jongens vanaf 14 jaar

Tijdens mijn wekelijkse koffieochtend op maandag met collega-moeders, merkte één van hen bezorgd op dat haar twee jongens (15 en 17) op het moment allebei een enorme groeispurt maken. Ze groeien in razendsnel tempo uit hun kleren.

Ze hebben dus duidelijk nieuwe kleding nodig, maar tegelijkertijd weet ze dat ze er snel weer uitgroeien. En dat leidde tot het volgende vraagstuk:

'Waar vind ik leuke, maar ook betaalde kleding voor jongens vanaf 14?'

Want als een broek maar 8 weken gedragen kan worden, omdat hij daarna alweer te klein is, dan speelt geld wel degelijk een rol. Eén van de leuke dingen van zo'n koffieochtend is dat je informatie kunt uitwisselen. En die deel ik dan weer graag hier op De Mamablogs Lijst. Hieronder een greep uit mogelijke shops en adressen waar je terecht kunt voor kleding voor jongens vanaf 14 jaar.

Kleding voor jongens vanaf 14 jaar en ouder vind je o.a. hier

C&A

Je kunt bij C&A kijken op de kinderafdeling bij maat 176 maar neem zeker ook een kijkje op de herenafdeling bij het merk Clockhouse. Zelf heb ik daar tot twee keer toe een hele leuke winterjas voor mijn opgroeiende zoons kunnen kopen.

Ook verkopen ze daar broeken met handig knoopsgatenelastiek die je kunt gebruiken voor een verstelbare tailleband.

2trendy.nl

Het Deense bedrijf 2trendy.nl wordt steeds populairder en heeft zich gespecialiseerd in herenkleding en kleding voor jongens vanaf, jawel, 14 jaar! Bijkomend voordeel is dat je online kunt shoppen. Dus houdt jouw zoon niet van winkelen? Dan bestel je gewoon online. Retourneren is geen probleem bij 2trendy.nl. De prijzen zijn goed te doen, zeker als je kiest voor 2 voor 40,- of 2 items voor 70,-.

Je kunt hier ook terecht voor een fijne tussenjas.

WE

Aan het begin van de winter kocht ik voor mijn jongste zoon (15) twee mooie truien bij de WE. Hele gewone, simpele truien zonder schreeuwerige teksten. Ook zag ik er hele leuke pantalons van joggingstof! Met andere woorden: je zoon ziet er keurig uit, maar het zit nog lekker ook. Helaas kon ik mijn zoon niet van de charmes van deze broeken overtuigen. Maar ik heb hoop voor de toekomst.

The Sting en Jack & Jones

Met deze twee winkels heb ik zelf minder ervaring, omdat ik ze relatief wat duurder vindt. Maar deze suggestie van een collega moeder wil ik toch even noemen, want zij was er heel enthousiast over.

Kleding voor jongens vanaf 14 jaar: tot slot!

Eén van de grote voordelen van kleine kinderen is dat jíj hun kleding bepaalt. Jij bent degene die het koopt, en die het ze aantrekt. Maar afhankelijk van het karakter van je kind komt daar snel een eind aan, en dan wordt het een stuk lastiger.

In deze post gaf ik 5 suggesties voor winkels waar je terecht kunt als je zonen hebt in de leeftijd van 14 en ouder.

Heb jij nog kleine kinderen? Lees dan ook de post Kinderkleding, waar moet je opletten?

Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *