Hydrofiel luiers hoeven niet saai te zijn!

hydrofiele doeken
De hydrofiele doeken die ik gebruikte voor mijn kinderen waren best saai. Het waren hydrofiel luiers van de Hema, en ze waren simpel wit. Er zat hoogstens een vierkantje in als patroon. Maar bijzonder leuk waren ze dus niet.

Gelukkig zijn er ook hydrofiele doeken waar je wel vrolijk van wordt. Met leuke prints en kleurtjes erop.

De voordelen van hydrofiele doeken met prints en kleurtjes

Het eerste voordeel van hydrofiele doeken met een print en/of kleurtje is dat je de doeken verschillende functies kunt geven. De gele hydrofiele luiers van de Hema gebruik je bijvoorbeeld voor de plooien van je baby in de lies, terwijl je de hydrofiele doek met de autootjes gebruikt voor het gezichtje.

Daarnaast kun je de kleur van hydrofiele doeken afstemmen op de babykamer. Zeker als je hebt gekozen voor een bepaald kleurenschema voor de kinderkamer kan het leuk zijn om de kleur van de doeken daarop af te stemmen.

Daarom hieronder een overzicht van de leukste hydrofiele doeken van de Hema, Zeeman, Action etc.

Hydrofiele doeken Hema in kleurtjes en patronen

De hydrofiele doeken van de Hema die je hieronder ziet worden verpakt in pakketten van 3. De hydrofiele doeken van de Hema zijn 60 centimeter breed, en 60 centimeter hoog. Voor 1 pakket betaal je 9,-. Dat komt neer op 3 euro per luier. Gemiddeld heb je er 2 tot 16 nodig.
hydrofiele doeken hema
9,- bij de Hema

 

hydrofiele doeken hema

Hydrofiele doek Zeeman met kleurtje/print

Ook de hydrofiele doeken van Zeeman zijn verkrijgbaar met leuke prints en kleurtjes. Wat ze zo leuk maakt, is de manier waarop ze te koop zijn. De hydrofiel luiers van Zeeman zijn opgerold en met een strik eromheen te koop. Ze zien er daardoor uit als een cadeautje. Ik kan ze dan ook echt aanraden als kraamcadeautje: niet alleen ziet het er leuk uit, ze zullen absoluut van pas komen.
Deze hydrofiele doek van Zeeman is 1 euro duurder dan de hydrofiele doeken van de Hema! Maar hij is dan ook twee keer zo groot. In plaats van 60*60 is deze hydrofiele doek van Zeeman 120*120 cm.
hydrofiele doeken zeeman
3,99 bij Zeeman

Hydrofiele doek Action met kleurtje/print

De Action heeft hydrofiele doeken in 2 maten! De gangbare maat van 60*60 maar ook een groter model van 110*110. Die laat ik hieronder zien. Deze grote hydrofiel luier kost 2,89 evenveel als de kleinere versie.

Als je een grote baby hebt, of je houdt van een wat grotere doek dan is de XXL hydrofiel doek van de Action echt een aanrader.

hydrofiel doek action
2,89 bij de Action

 

hydrofiele doeken Action
hydrofiele doeken Action

 

Prenatal hydrofiel doek met kleur en print

Het duurst ben je uit bij Prenatal. Daar koop je onderstaande doeken met een mooi kleurtje voor 14,99.

prenatal luier

 

Hydrofiele doeken met kleur en print: samengevat

Hydrofiele luiers zijn doeken die extreem veel vocht opnemen, en die bovendien heel zacht zijn. Dat maakt ze heel geschikt om je baby schoon te deppen na een bad. Daarnaast kun je ze gebruiken voor van alles en nog wat.

Als luiers worden ze tegenwoordig bijna niet meer gebruikt, maar dus wel als doek.

Vroeger waren deze doeken saai wit. Maar anno 2020 kun je ze kopen in leuke kleuren en prints en in verschillende maten.

De doeken in deze post zijn te koop in de maten 60*60, 110*110 en 120*120. Het goedkoopst ben je uit met de hydrofiel doeken van de Action en de Hema staat op een goede tweede plaats.

Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!

Leestip

Express in de broek plassen

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *