Smartphones en moeders: heb jij de voordeligste optie?

sim only

Sim-only: door te vergelijken  en je nog voordeliger uit!

Stel je bent tevreden met je smartphone, maar niet met je abonnement.

Je wilt bijvoorbeeld een goedkoper abonnement. Of je hebt een prepaid telefoon, maar denkt dat een abonnement uiteindelijk toch voordeliger is. Omdat je bijvoorbeeld vaker even met je kinderen moet bellen dan je had gedacht.

Dan is de oplossing simpel:  een sim-only abonnement.

Want bij een sim-only abonnement betaal je alleen voor het abonnement. Je krijgt dus enkel een nieuwe simkaart en geen nieuwe smartphone. Vandaar ook de naam sim-only.

Waarom is sim-only goedkoper dan een gewoon telefoon abonnement?

De reden dat een sim-only abonnement goedkoper is, is omdat je echt alleen betaalt voor het abonnement. Met sim-only betaal je voor:

  • Aansluiting bij het netwerk
  • Het gebruik van het netwerk

Bij een abonnement waarbij je heel goedkoop ook een nieuwe smartphone krijgt, betaal je maandelijks als het ware je smartphone af. Je maandlasten zijn dan dus een stuk hoger. Want die telefoon moet uiteindelijk toch terugbetaald worden. Ook al kreeg je hem 'gratis'.

Sim-only: vergelijken loont

Als je overstapt naar sim-only valt er nog extra winst te behalen door goed te vergelijken. Sim only vergelijken bij Mobiel.nl levert bijvoorbeeld de volgende informatie op:

Bij Provider Hollandse Nieuwe heb je bijvoorbeeld een sim-only abonnement voor 9,- terwijl je bij KPN 15,- kwijt bent. Dat is een flink verschil.

Op mobiel.nl kun je bovendien instellen wat je wensen zijn, zodat je een sim-only abonnement op maat krijgt. Kijk maar:

goedkoper bellen

Conclusie over sim-only

Een sim-only abonnement is een abonnementsvorm voor smartphones. Je sluit een abonnement af, zonder een smartphone erbij. Dit is goedkoper, omdat je niet maandelijks de kosten van je nieuwe smartphone hoeft af te lossen via je abonnement.

Het is bovendien een goede oplossing als je tevreden bent over je smartphone, maar niet over je abonnement.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *